Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger

Wall Street, Manhattan, New York
Midnattsloppet sprunget. Äntligen något jag klarade. Äntligen något jag gjorde färdigt. Nina pushade mig som satan den sista biten. Den hjälten är ta mig fan bäst. Första gången på länge jag kände mig stolt över mig själv. Nöjd över mitt resultat. Nöjd över min nöjdhet.
Men dagen efter. Åter igen något som jag har gjort fel. Åter igen känner jag missnöjd med mig själv. Missnöjd över det jag gör och resultaten jag får. Verkar som om jag är den enda som förstår att jag inte har kapacitet till att få alla nöjda. Ingen förmåga till att göra allt bra igen. Jag har knappt kapaciteten till att hålla mig själv hel.
Jag måste bara få ordning. På allt.

Mörkret jag inte vill missa

Mörkret. Natten. Vintern. Promenaderna genom staden i stövlar, tjock halsduk och varm jacka. Funderingarna genom staden. Känslorna. Mörker som gör folk deprimerade är den bästa kuren för min egen. Eller bästa och bästa, det jag tycker om mest. Även om jag har mått som sämst på höst- och vinterhalvåret är det just de två årstiderna som värmer mig mest. Och det är väl sånt som får en på bättre vägar? Sånt som borde få en på bättre vägar.
Eftersom det inte fick mig på bättre vägar undrar jag vad egentligen som gör det.
Jag har ett bra liv. Jag har det många skulle vilja ha. Men är det just det jag vill ha? Nej. Älskling, det vi mest av allt vill ha är något som aldrig kan bli vårt. Jag känner inte mycket hopp. Jag har för stora drömmar för att känna hopp till just de. Men jag kan alltid sikta mot molnen. Om jag missar molnen kommer jag till stjärnorna.
Det är mörkt bland stjärnorna.

Kreativiteten äter upp plånboken

Meatpacking District, Manhattan, New York


Asså. Fattig student. Tankarna om något underbart underligt, något överdrivet och översvämmat. De flesta tankar och idéer jag får är geniala. Men men, finns inte så mycket man kan göra när ens ekonomi stryper det geniala. Försöker hitta en billig lösning på allt, men inget är gratis. Jag syr eget, återanvänder, klipper och klistar, men det kan bli så mycket bättre om jag lägger mycket pengar på det. Vet det fan var jag ska få pengarna ifrån.
Hitta ett jobb och sluta lägga pengar på alkohol typ. Sluta lägga pengar på onödig skit.
Shit, mitt fritidskort tar snart slut. Och min mascara.

ett år har gått och det kommer passera flera

Imorgon börjar skolan. kanske dags att vända på dygnet och få ordning på vardagen igen. eller igen och igen, försöka igen. försöka börja på nytt igen. hoppas hoppas att kommande år blir bättre än förra. tvivlar på det. kan bara hoppas, orkar inte anstränga mig för det. okar inte anstränga mig för att få det bättre, bli en bättre person. åter igen känner man tvivlet på att 'kampen om något bättre' kommer ha en mening. effekt.
tjock. äcklig. ful. dallrig. trött. värdelös. jag orkar inte med mig själv, och det är väl en sak man måste göra?
för andras skull. därför och inte därför.

RSS 2.0